Heb jij behoefte aan een jury die jou kan begeleiden op weg naar een hogere score op de wedstrijd? Wil je weten waar je op dit moment staat in de wedstrijd, of wat de jury wil zien? Misschien wil je jezelf goed voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen of een kampioenschap, of overgang naar een hogere klasse? Wil jij dressuurrijden op een ontspannen en paardvriendelijke manier?

Kijken door de ogen van een jury

Tijdens een proefgerichte training leren Mariella & Evi je graag om vanuit het oogpunt van de jury je proef te verbeteren. Leerzaam en voor iedereen van B t/m ZZL, ook voor afdelingsdressuur! Zowel Mariella als Evi zijn beide KNHS Jurylid. Mariella op ZZL-niveau en Evi-op M niveau. Tevens zijn zij beide Afdelingsdressuur Jurylid. Evi is lid van de Trainersclub bij DressagePro waar zij trainingen krijgt van Rien vd Schaft, Morgan Lesley en Conny Loonstra.

Bij een proefgerichte dressuur training wordt, nadat je zelf los hebt gereden, de door jezelf uitgekozen proef gereden en door Mariella & Evi beoordeeld op het protocol. Daarna worden de positieve onderdelen en de onderdelen waarvan zij verandering willen zien samen met jou besproken.

De training duurt ongeveer 35-40 minuten zodat er voldoende tijd is om onderdelen opnieuw te rijden en problemen waar jezelf in de proef tegenaan loopt, te bespreken en te verbeteren. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en handvatten mee voor je volgende wedstrijd.

Het is ook leerzaam om de proef te filmen en dat wij deze inspreken met leerzame tips, echter deze mogen niet in de media gedeeld worden

Proefgerichte training rijden of organiseren

Zou je graag deel willen nemen aan een proefgerichte training of wil je op jouw vereniging of stal een proefgerichte training organiseren? Neem dan contact met ons op !

De volgende trainingen staan momenteel gepland: Zondag 1 maart en zaterdag 7 maart. Onder voorbehoud van het weer en de bodem.

Wil je graag je proef oefenen stuur ons een berichtje zodat we iets kunnen plannen.

Zie onder op het schema. De Trainingen die plaats vinden op het terrein van psv de Trouwe kameraden zijn georganiseerd via de club. Niet leden mogen zeker meedoen , zij betalen € 3,00 extra voor gebruik van het terrein.

Plaats Datum Tijd Naam Table Header
PSV Trouwe Kameraden Chaam
1 maart
10.10
naam
PSV Trouwe Kameraden Chaam
1 maart
10.50
naam
PSV de Trouwe Kameraden
1 maart
11.30
naam
PSV de Trouwe Kameraden
1 maart
12.10
naam
PSV de Trouwe Kameraden
7 maart
14.10
Christel
PSV de Trouwe Kameraden
7 maart
14.50
Naam
PSV de Trouwe Kameraden
7 maart
15.30
naam
Sluit Menu