BEMER deken, hals & beenkappen

Jouw paard is een bron van plezier en inspiratie. Je doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het zich goed voelt. De BEMER Horse set helpt hierbij, met dekens, halsstukken en beenkappen die precies afgestemd zijn op de paardensport.

Met trots hebben wij in ons klanten bestand Anky van Grunsven en Maikel van der Vleuten. Ruiters die het beste voor hun paarden willen. 

Beide zijn zeer tevreden over de Bemer therapie. Het verbetert de bloedcirculatie , paarden zitten lekker in hun vel, blijven mooi los in de spieren en de paarden blijven fit. Met meer ontspanning.

Anky heeft vele Olympische spelen gereden, meerdere gouden medaille’s gewonnen en vele eretitels en onderscheidingen op haar naam staan. Nu is zij heel actief met haar kinderen in de springsport bezig, die ook zeer verdienstelijk presteren.

Maikel van der Vleuten won Olympisch brons en is daarnaast een vaste waarde in het Nederlandse springteam. Ook heeft hij vele kampioenschappen en wedstrijden gewonnen. 

Marievi is sinds 2017 partner van het BEMER Horse set concept, gebaseerd op Vasculaire Therapie. De deken, hals en beenkappen werken met het unieke BEMER signaal dat het parasympatische zenuwstelsel op effectieve wijze stimuleert. Het paard herstelt vlotter, regenereert het spierweefsel sneller en de hydratatie verloopt sneller.

Wat doet de BEMER horse set?

 • Stimuleert herstelprocessen, bijvoorbeeld naar een training of wedstrijd
 • Heeft een ontspannend effect op de psyche en de spieren
 • Vermindert stress tijdens bijvoorbeeld transport en wedstrijden
 • Stimuleert de spieropbouw
 • Ondersteunt de genezing naar operatie, ziekte of blessure

Onderdelen van de bemer horse set

BEMER spaart geen moeite noch kosten om de effecten van haar producten te onderzoeken, te realiseren en verder te ontwikkelen. Voor paarden zijn er inmiddels een tweetal toepassingen ontwikkeld, een deken en beenkappen. 

BEMER paardendeken met optionele hals
Onze paardendeken is de oplossing voor toepassing op grote gebieden. Eventueel uit te breiden met een hals. De deken genereert een BEMER-signaal dat het paard omgeeft en doordringt. De kleine maar extreem efficiënte signaalbesturing is optimaal geplaatst voor eenvoudig gebruik en bevat een batterij van hoge kwaliteit voor ongeveer 15 toepassingen.

BEMER Beenkappen
Met de BEMER paardenbeenkappen kun je een geconcentreerd BEMER-signaal genereren op een specifieke regio van het lichaam van uw paard. Dit is vooral effectief in gebieden met hoge belasting, bijvoorbeeld bij de gewrichten. De signaalbesturing van de riem is even krachtig als bij het paardendeken.

De bemer deken is eenvoudig in gebruik

 • Eenvoudig schoon te maken
 • Batterij en besturing draadloos geïntegreerd
 • Toepasbaar op verschillende gebieden
 • Intuïtieve en eenvoudige werking
 • Tot 15x gebruiken met een volle batterij
 • 3 vooraf ingestelde 
  behandeling programma’s
 • Optimale aanpassing aan elk paard
 • Specifieke configuratie van het signaal
 • 3 fixatieriemen van hoge kwaliteit (lengte verstelbaar)

Wat kan marievi betekenen?

De beste methode om te bepalen of het zinvol is om deze therapievorm te gebruiken is dit door jouw paard zelf te laten ervaren. Marievi biedt de mogelijkheid om een BEMER Horse Set bij jouw paard te proberen.

 • Huren / Proberen
 • Kopen

Wij komen met de BEMER Horse set bij jou langs op stal. Wij vertellen je dan meer over het gebruik en de mogelijkheden van de deken en beenkappen. Ben je enthousiast? Dan kunnen we in overleg een behandelplan opstellen. Het is mogelijk dat de deken enkel voor een bepaalde periode nodig is. Je hoeft dan niet meteen de deken aan te schaffen, want huren behoort ook tot de mogelijkheden! Huren is mogelijk voor een periode van 6 weken, dit omdat je de therapie kunt opbouwen. De kosten zijn vanaf € 60,00 per week incl. btw, afhankelijk van de reisafstand, maximaal 1 uur autorijden va Chaam. Momenteel is er door de vele aanvragen een wachttijd van ongeveer 4 weken. Maar neem gerust contact met ons op.

Besluit je direct na de huurperiode om de BEMER deken, hals of beenkappen aan te schaffen, dan wordt de huurprijs voor 75 % (afhankelijk of je alleen de Bemerdeken of de hele Bemerset aanschaft )) verrekend met de aanschafprijs. Vanuit Marievi is professionele begeleiding mogelijk tijdens zowel de huurperiode als na aanschaf. Tijdens een behandelplan of huurperiode is dit zelfs wekelijks. Wij helpen je graag in de regio Noord-Brabant, anders in overleg .

BEMER deken, hals en beenkappen uitproberen?

Marievi informeert je graag over de mogelijkheden en prijs van de BEMER deken en beenkappen. Neem hierover vrijblijvend contact op via info@marievi.nl of kijk op de contactpagina

BEMER deken, hals of beenkappen aanschaffen?

Het is mogelijk om de producten van BEMER rechtstreeks aan te schaffen via onze shop. Bekijk hiervoor deze link.