Evi Ansems

MariEVI, de 2e zus van Marievi. Evi is een groot liefhebber van paarden en honden. Naast haar werk als kapster is ze actief in de paardensport. Als KNHS jurylid, maar ook als instructeur en amazone. Ook is ze bestuurslid van PSV de Trouwe Kameraden

Evi heeft vele jaren meegekeken bij de trainingen van Mariella bij Imke Schellekens-Bartels. Ook volgt ze regelmatig clinics, trainingsseminars en jurybijscholingen en heeft ze het jaartraject van de Trainersclub bij DressagePro gevolgd. Onder leiding van Rien en Inge van der Schaft, RS Riding.

Zowel in de trainingen als bij haar werk als jurylid staat het welzijn voor het paard voorop. Daarom passen de dekens en producten van BEMER Horse Line ook perfect bij de diensten van Marievi. Evi vertelt je graag meer hierover. 

Met haar hond Sky wandelt ze graag in de bossen. Omdat een natte Labrador op de achterbank niet zo fris is, bieden de hondendroogjassen van Ruff and Tumble hier een perfecte oplossing voor. 

Ben je op zoek bent naar een enthousiaste, ervaren dressuurinstructrice of een jurylid? Neem dan gerust contact op met Evi.           

Evi Ansems proefgericht dressuur trainen KNHS jury

Waar wil je meer over weten?

Proefgerichte dressuurtrainingen

Verbeter je scores in de KNHS dressuurproeven door een paardvriendelijke manier van trainen. 

BEMER Horse Line

De dekens en beenkappen van BEMER Horse Line verbeteren het welzijn van jouw kostbare paard. 

Hondendroogjassen

Ruff and Tumble heeft hondendroogjassen in verschillende maten en kleuren zodat er altijd een passende jas voor jouw hond is.