Wij zijn Mariella & Evi Ansems. Marievi. Beide liefhebbers van honden en paarden. De afgelopen jaren zijn we met verschillende producten in aanraking gekomen waar we zo positief over zijn, dat we deze graag met u willen delen.

Met onze honden wandelen we graag in de bossen. Echter na een regenachtige wandeling of het zwemmen is het minder prettig om een natte hond in de auto of in huis te hebben. In Engeland kwamen we in aanraking met de hondendroogjassen van het merk Ruff and Tumble. We zijn zeer enthousiast geraakt over hoe snel de honden opdrogen wanneer ze deze exclusieve 100% katoenen badstof hondendroogjas dragen. Op deze pagina vind u meer informatie over de hondendroogjas en de verschillende maten en kleuren.  

In onze vrije tijd zijn we beide actief in de paardensport. Als jurylid, maar ook als instructeur en amazone. Zo is Mariella KNHS ZZ-Licht jury en Evi KNHS M-jury. Graag helpen wij ruiters beter voorbereid op wedstrijd gaan met onze proefgerichte trainingen. Mariella heeft met haar paarden 12 jaar bij Imke Schellekens - Bartels getraind en Evi heeft deze lessen aan de kant gevolg en hebben hier beiden veel geleerd. Ook blijven wij clinic's en trainningseminairs volgen .Het welzijn van het paard staat hierbij altijd voorop. Sinds 2017 zijn wij daarom ook partner van de BEMER Veterinary Line. Dit zijn verschillende producten die u helpen bij het optimaal verzorgen van uw paard. Meer informatie over deze unieke holistische ondersteuing voor paarden kunt u vinden onder 'Bemer Therapie'.   

Graag tot ziens! 

Evi & Mariella