Kijken door de ogen van de jury.

Heb jij behoefte aan een jury die jou kan begeleiden op weg naar een hogere score op de wedstrijd? Wil je weten waar je op dit moment staat in de wedstrijd, of wat de jury wil zien? Misschien wil je jezelf goed voorbereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen of een kampioenschap, of overgang naar een hogere klasse? Wil jij dressuurrijden op een ontspannen en paardvriendelijke manier?
Tijdens een proefgerichte training leren Mariella & Evi je graag om vanuit het oogpunt van de jury je proef te verbeteren.
Leerzaam en voor iedereen van B t/m ZZL, ook voor afdelingsdressuur!
Zowel Mariella als Evi zijn beide KNHS Jurylid. Mariella op ZZL-niveau en Evi-op M niveau. Tevens zijn zij beide Afdelingsdressuur Jurylid.
Bij een proefgerichte dressuurtraining wordt, nadat je zelf los hebt gereden, de door jezelf uitgekozen proef gereden en door Mariella & Evi beoordeeld op het protocol.
Daarna worden de positieve onderdelen en de onderdelen waarvan zij verandering willen zien samen met jou besproken.
De training duurt ongeveer 35-40 minuten zodat er voldoende tijd is om onderdelen opnieuw te rijden en problemen waar jezelf in de proef tegenaan loopt, te bespreken en te verbeteren. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en handvatten mee voor je volgende wedstrijd.
Het is ook leerzaam om de proef te filmen en dat wij deze inspreken met leerzame tips, echter deze mogen niet in de media gedeeld worden.

Proefgerichte training rijden of organiseren

Zou je graag deel willen nemen aan een proefgerichte training of wil je op jouw vereniging of stal een proefgerichte training organiseren? Neem dan contact met ons op!

Datum

De trainingen zullen op zaterdagmiddag of zondag zijn, ivm wintertijd.

Wil jij je proef doornemen neem gerust contact op en dan plannen we een datum.

 

zaterdag 2 maart vanaf 14 uur

zaterdag 9 maart van 14 uur

 

Plaats

Trouwe Kameraden Chaam

start volgorde

Zaterdag 2 maart
14.00 uur; Bellephine
14.45 uur; Hanneke
15.30 uur;

Zaterdag 9 maart
14.00 uur; Hanneke
14.45 uur; Anna
15.30 ur;

Zondag in overleg